Spaans leren op Mallorca

Alle informatie over Spaans leren op Mallorca op één pagina! Mallorca Meer informatie aanvragen Inschrijven

Over de taalschool op Mallorca

Onze partnerschool is onderdeel van het gerenommeerde International House, en is opgericht in 1982. De school biedt de intensieve taalcursussen aan studenten die de taal willen leren of willen verbeteren, maar ook aan mensen die docent Spaans wil worden. De meest gangbare cursus is de intensieve cursus Spaans, maar je kan ook een pakket boeken van een intensieve Spaanse cursus met watersporten. De watersporten waar je uit kunt kiezen zijn: zeilen, windsurfen of kitesurfen.

In een groep voor intensief Spaans zitten maximaal 8 tot 10 studenten. Er is veel aandacht voor de communicatieve vaardigheden en het begrijpen van de taal, en daarnaast is er tevens voldoende aandacht voor de overige vaardigheden, zoals lezen, grammatica en schrijven. Een intensieve cursus bestaat uit 4 lesuren per dag, normaal gesproken van 9.30 tot 13.30 uur, met tussendoor een pauze van 20 minuten.

Over onze service en bemiddeling rekenen wij géén extra kosten!

Mallorca als bestemming

Veel mensen associëren Mallorca met feesten en partijen, maar het eiland heeft veel meer te bieden. Voor mensen op zoek naar cultuur en natuur is er volop keuze. Je kan de prachtige kathedraal in Palma bekijken, de kastelen, of de mooie steden en dorpen. De plaatsen Deia en Soller (bereikbaar per trein) zijn voorbeelden van stadjes die de moeite waard zijn om een dag te bezoeken.

Prijzen


Beschrijving 1 week 2 weken 3 weken 4 weken Extra week
Intensieve cursus (standaard) € 240,- € 455,- € 660,- € 840,- In overleg

Inschrijfkosten 25 euro (inclusief lesmateriaal). De intensieve cursus (standaard) omvat 20 lesuren per week. Prijzen van overige cursussen op aanvraag.

Accommodatie


Beschrijving 1 week 2 weken Extra week
Deelappartement éénpersoonskamer € 150,- € 300,- In overleg
Deelappartement tweepersoonskamer € 240,- € 480,- In overleg

Standaard aankomst zondag en vertrek zaterdag. Prijzen en beschikbaarheid verblijf in privé-appartement, student residence hall of Spaans gastgezin op aanvraag.


Meer informatie aanvragen Inschrijven


Fotogallerij

Mallorca

Mallorca (uitgesproken als Majorca) is het grootste eiland van de Gymnesiae en de Balearen, een eilandengroep in de Middellandse Zee die bij Spanje hoort. De oppervlakte bedraagt ca. 3640 km² en er wonen ruim 846.000 mensen.


Boek nu een (online) cursus bij Espaans!

Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online.
Onze aanpak is altijd Persoonlijk & Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal!

Meer informatie over Espaans cursussen   Ontdek de online leeromgeving