DELE voorbereidingscursus Spaans

DELE betekent ‘Diploma de Español como Lengua Extranjera’, oftewel een ‘Diploma Spaans als Vreemde Taal’. Dit certificaat wordt door het Spaanse Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Sport als het enige erkende diploma Spaans voor anderstaligen erkend. Het is een waardevol document als je wil gaan studeren of werken in een omgeving waar Spaans de voertaal is. Of voor jezelf, als afsluiting van een cursus Spaans.

  • 8 online privélessen (a 50 min.) met gekwalificeerde leraar Spaans
  • Lessen op tijden die jou uitkomen (overdag of in de avond)
  • Les- en oefenmateriaal wordt op maat verzorgd door de leraar

Geschikt voor ieder niveau

We bieden een DELE voorbereidingscursus voor elk niveau (A1, A2, B1, B2, C1 en C2). De gekwalificeerde en ervaren Spaanse leraar zorgt dat je goed voorbereid wordt en de noodzakelijke kennis hebt om het examen goed af te leggen.

De examens worden afgenomen door het gerenommeerde Instituto Cervantes. Zij reiken tevens de diploma’s uit, welke wereldwijd erkend worden door bedrijven en onderwijsinstellingen.

Voor deze cursus moet je een basiskennis (A1) Spaans hebben. Beginners adviseren we te starten met de online cursus Spaans voor beginners binnen onze online leeromgeving, met begeleiding van een privéleraar Spaans.

Benodigdheden

  • Computer, laptop of tablet
  • Internetverbinding
  • Microfoon (en camera)

Native Spaans sprekende leraren

Onze ervaren en gekwalificeerde leraren hebben Spaans als hun moedertaal. Daarnaast spreken ze vloeiend Engels, maar tijdens de lessen wordt zoveel mogelijk in het Spaans gesproken. Op deze wijze raak je snel vertrouwd met het spreken van de Spaanse taal. Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van beeldmateriaal en de chat. Het persoonlijke contact met de leraar zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en snel vooruitgang boekt.


  Nu boeken Neem contact op

Boek deze cursus voor slechts € 297,-

Boek deze cursus voor slechts € 297,-

  Ja, ik wil deze cursus boeken! Neem contact op

Online privéles Spaans

Je krijgt online privéles van jouw leraar of lerares. Je bestudeert in eigen tempo en tijd het lesmateriaal en maakt vervolgens na het afronden van elke les een afspraak voor de privéles met de leraar. Er wordt gebruik gemaakt van een medium zoals bijvoorbeeld Skype of Zoom.

De leraar kan zijn beeldscherm met die van jou delen, om zo met behulp van teksten, video’s en ander materiaal het geleerde te evalueren. De interactie met de docent gaat onder andere in de vorm van een dialoog, een rollenspel of een gesproken presentatie. Tijdens de privéles met je docent krijg je hulp met de uitspraak en zal de docent je tevens hulp bieden in het geval er vragen zijn over de grammatica.

Samen houd je de planning van de cursus aan, maar je bent vrij in het indelen van tijd en kunt daarbij het lesmateriaal in eigen tempo bestuderen. De lessen met de leraar zijn een extra motivatie om de cursus volgens de planning te volgen en ook daadwerkelijk af te ronden.

Je kunt bij ons op elk gewenst moment starten met de cursus!

N.B. De lessen kunnen tot 24 uur van tevoren worden verzet. Indien de les door een internetstoring niet kan plaatsvinden wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.

Boek nu een (online) cursus bij Espaans!

Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online.
Onze aanpak is altijd Persoonlijk & Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal!

Meer informatie over Espaans cursussen   Ontdek de online leeromgeving