Spaans leren in Málaga

Alle informatie over Spaans leren in Málaga op één pagina! Malaga Meer informatie aanvragen Inschrijven

Over de taalschool in Málaga

Onze partnerscholen zijn gevestigd in het historische en culturele hart van de stad Málaga, met vele gezellige horeca-gelegenheden en sfeervolle terrassen in de directe nabijheid. De lessen worden in een ontspannen en informele sfeer gegeven aan kleine groepen studenten van een gelijkwaardig niveau en uiteenlopende nationaliteiten. Naast de lessen worden vele activiteiten georganiseerd, wat zorgt voor de perfecte combinatie van leren, cultuur en bijvoorbeeld vakantie, voor iedere leeftijd.

De scholen zijn geaccrediteerd door Instituto Cervantes. Dit betekent dat je les krijgt van gecertificeerde leraren met jarenlange ervaring. De lessen in groepsverband bestaan uit maximaal 10 personen. Daarnaast is er een professioneel secretariaat dat ook Engels, Duits, Frans en soms zelfs Nederlands spreekt. In de eigen ontmoetingsplek van de school kun je met de andere studenten een hapje en/of drankje nuttigen in je pauze of na de les.

Over onze service en bemiddeling rekenen wij géén extra kosten!

Over de stad Málaga

Málaga ligt in het zuiden van Spanje en kent een mild, subtropisch klimaat, wat betekent dat de zon er heel vaak schijnt. De stad heeft de meeste zonuren van Spanje, in de winter is de gemiddelde temperatuur rond de 15 graden en in de zomer vrijwel altijd boven de 25 graden. Málaga is de hoofdstad van de Costa del Sol en telt ruim 600.000 inwoners. De stad heeft een sfeervol centrum met historische gebouwen en trendy (mode)winkels. Er is ook een jachthaven met winkelboulevard en internationale shopping centra. Je vindt er bijvoorbeeld ook El Corte Ingles en het Larios Centre.

In Málaga kun je voordelig eten, drinken en uitgaan. Zo kun je er voor kiezen om ergens uit eten te gaan, dan ben je in Málaga niet snel duur uit. Maar er zijn ook dagelijks verschillende markten in en rond Malaga. Hier kun je goedkoop verse streekproducten kopen en tegelijkertijd aan je Spaans werken. Op deze markten vind je alles voor een lekker ontbijt of een picknick op het strand.

Waarom Spaans leren in Málaga?

Prijzen


Beschrijving 1 week 2 weken 3 weken 4 weken Extra week
Intensieve cursus (standaard) € 225,- € 450,- € 660,- € 870,- In overleg

De intensieve cursus Spaans van 4 groepslessen per dag (totaal 20 lesuren per week) is de standaard en meest populaire cursus, beschikbaar op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Twee uur zal worden gewijd aan grammatica en twee uur aan de praktische toepassing en conversaties in het Spaans. Prijzen van overige cursussen op aanvraag.

Accommodatie


Beschrijving 1 week 2 weken Extra week
Deelappartement éénpersoonskamer € 200,- € 400,- In overleg
Deelappartement tweepersoonskamer In overleg In overleg In overleg

Standaard aankomst zondag en vertrek zaterdag. Prijzen en beschikbaarheid verblijf in privé-appartement, student residence hall of Spaans gastgezin op aanvraag.


Meer informatie aanvragen Inschrijven


Fotogallerij

Pablo Picasso

Pablo Picasso is één van de grootste kunstenaars aller tijden. Hij was schilder, beeldhouwer, graficus, pottenbakker en decorontwerper.

In 1973 overleed hij op 91-jarige leeftijd. Zijn oeuvre is zo omvangrijk dat zijn werk in zes naar hem vernoemde musea te bewonderen is, drie in Frankrijk, één in Duitsland en twee in Spanje waarvan één in zijn geboorteplaats: Málaga.


Boek nu een (online) cursus bij Espaans!

Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online.
Onze aanpak is altijd Persoonlijk & Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal!

Meer informatie over Espaans cursussen   Ontdek de online leeromgeving