Spaans leren in Valencia

Alle informatie over Spaans leren in Valencia op één pagina! Malaga Meer informatie aanvragen Inschrijven

De taalscholen in Valencia

Espaans werkt samen met een aantal taalscholen in Valencia. Variërend in grootte en type zodat wij jou als student de best passende school kunnen bieden. De scholen zijn gevestigd in het centrum van de stad, en hebben een bewezen goede kwaliteit van lesgeven. De scholen zijn comfortabel en modern ingericht, zijn voorzien van airconditioning, en hebben een sfeervol dakterras. De groepen bestaan uit maximaal 10 studenten.

Over onze service en bemiddeling rekenen wij géén extra kosten!

Over de stad Valencia

Valencia is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en bakermat van de paella, een knusse maar toch internationale stad die absoluut in het rijtje van wereldsteden als Barcelona en Madrid past. Het geheim van de stad is een mix van moderne imposante architectonische juweeltjes en historische sfeerbepalende gebouwen. Daarnaast zijn de Valencianen gezegend met een fantastische keuken. En vergeet niet de ligging aan de Middellandse Zee en de prachtige natuur. Geen wonder dat de inwoners van deze ‘rijke’ stad altijd vrolijk en uiterst vriendelijk zijn.

Waarom Spaans leren in Valencia?

Prijzen


Beschrijving 1 week 2 weken 3 weken 4 weken Extra week
Intensieve cursus (standaard) € 225,- € 450,- € 675,- € 900,- In overleg

Inschrijfkosten 50 euro (inclusief lesmateriaal, niveautest en certificaat). De intensieve cursus Spaans van 4 groepslessen per dag (totaal 20 lesuren per week) is de standaard en meest populaire cursus, beschikbaar op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Twee uur zal worden gewijd aan grammatica en twee uur aan de praktische toepassing en conversaties in het Spaans. Prijzen van overige cursussen op aanvraag.

Accommodatie


Beschrijving 1 week 2 weken Extra week
Deelappartement éénpersoonskamer In overleg- In overleg- In overleg
Deelappartement tweepersoonskamer In overleg In overleg In overleg

Standaard aankomst zondag en vertrek zaterdag. Prijzen en beschikbaarheid verblijf in privé-appartement, student residence hall of Spaans gastgezin op aanvraag.

Meer informatie aanvragen Inschrijven


Fotogallerij

Palau de les Arts Reina Sofía

Palau de les Arts Reina Sofía is een operahuis en cultureel centrum in Valencia. Het laatst voltooide onderdeel van het Stad van Kunsten en Wetenschappen-concept dat werd ontworpen door de Valenciaanse architect Santiago Calatrava.


Boek nu een (online) cursus bij Espaans!

Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online.
Onze aanpak is altijd Persoonlijk & Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal!

Meer informatie over Espaans cursussen   Ontdek de online leeromgeving