Espaans – op professionele wijze Spaans leren

Espaans biedt persoonlijke cursussen Spaans, afgestemd op jouw niveau, mogelijkheden en wensen. Binnen onze cursussen krijgt het communiceren in de Spaanse taal veel aandacht. Dit maakt het leren interessant, leuk en uitdagend. Hierbij wordt samengewerkt met gekwalificeerde Spaanse leraren en leraressen.

“Espaans gelooft dat iedereen deze prachtige taal kan leren. Spaans is een belangrijke wereldtaal. De taal goed beheersen maakt een reis naar Spanje veel leuker en interessanter maar kan professioneel gezien ook een groot voordeel zijn.”

Espaans heeft het volgende te bieden

1. Professionele online cursussen waarbij je snel en effectief in eigen tijd en tempo, met persoonlijke begeleiding van je Spaanse leraar de taal leert.

Bekijk ons cursusaanbod: www.espaans.nl/cursusaanbod

2. Taalcursussen bij partnerscholen in Spanje (Madrid, Málaga, Mallorca, Sevilla en Valencia). Hierbij helpen wij je met het vinden van de juiste locatie, cursus, accommodatie en transfers, zonder daar extra kosten voor in rekening te brengen.

Meer informatie: www.espaans.nl/spaans-leren-in-spanje

3. Membershipcursus waarbij je online stap voor stap in de juiste volgorde de taal leert. Je ontvangt elke week les- en oefenmateriaal, samengesteld door ervaren Spaanse leraren en volgens de richtlijnen van Instituto Cervantes. Daarnaast krijg je support binnen de besloten community en is er de mogelijkheid één-op-één te communiceren met een ervaren Spaanse leraar in Spanje.

Aanmelden kan via: shop.espaans.nl/spaans-leren-lidmaatschap

4. Gratis zelfstandig leren via het materiaal wat wij beschikbaar stellen via onze website, blog en binnen de community website, waarbij je vragen kan stellen aan onze teamleden (inclusief gekwalificeerde Spaanse leraren) en de andere leden.

Je kan hier (gratis) lid worden: leden.leukspaansleren.nl

Boek nu een (online) cursus bij Espaans!

Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online.
Onze aanpak is altijd Persoonlijk & Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal!

Meer informatie over Espaans cursussen   Direct een cursus boeken