Spaans leren in Sevilla

Alle informatie over Spaans leren in Sevilla op één pagina! Sevilla Meer informatie aanvragen Inschrijven

De taalscholen in Sevilla

Espaans werkt samen met een aantal taalscholen in Sevilla. Variërend in grootte en type zodat wij jou als student de best passende school kunnen bieden. De scholen zijn gevestigd in het centrum van Sevilla, vlakbij de grote kathedraal, en hebben een bewezen goede kwaliteit van lesgeven. De scholen zijn comfortabel en modern ingericht, zijn voorzien van airconditioning, en hebben een sfeervol dakterras. De groepen bestaan uit maximaal 10 studenten.

Over onze service en bemiddeling rekenen wij géén extra kosten!

Over de stad Sevilla

Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië, en van de provincie Sevilla. Sevilla is een prachtige historische stad en heeft van alles te bieden, en vrijwel iedereen die Sevilla bezoekt die raakt betoverd door de charme en schoonheid van deze stad. Met het fijne klimaat, de oude binnenstad met de vele smalle straatjes, de Arabische invloeden, de sinaasappel- en palmbomen, heerlijke tapas, de vele winkeltjes, en flamencomuziek zul je volop genieten van je verblijf in deze stad in het zuiden van Spanje.

Waarom Spaans leren in Sevilla?

Prijzen


Beschrijving 1 week 2 weken 3 weken 4 weken Extra week
Intensieve cursus (standaard) € 225,- € 450,- € 660,- € 870,- In overleg

De intensieve cursus Spaans van 4 groepslessen per dag (totaal 20 lesuren per week) is de standaard en meest populaire cursus, beschikbaar op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Twee uur zal worden gewijd aan grammatica en twee uur aan de praktische toepassing en conversaties in het Spaans. Prijzen van overige cursussen op aanvraag.

Accommodatie


Beschrijving 1 week 2 weken Extra week
Deelappartement éénpersoonskamer In overleg In overleg In overleg
Deelappartement tweepersoonskamer In overleg In overleg In overleg

Standaard aankomst zondag en vertrek zaterdag. Prijzen en beschikbaarheid verblijf in privé-appartement, student residence hall of Spaans gastgezin op aanvraag.

Meer informatie aanvragen Inschrijven


Fotogallerij

Real Alcázar

Het koninklijk paleis van Sevilla. Dit paleiscomplex is waarschijnlijk het oudste koninklijk paleis van Europa dat nog steeds als zodanig in gebruik is. Het is één van de beste voorbeelden van Mudéjar-architectuur.

Het Alcázar werd, samen met de kathedraal van Sevilla en het Archivo General de Indias, in 1987 op de Werelderfgoedlijst geplaatst. Ook de tuinen zijn erg mooi en de moeite waard om te bezoeken.


Boek nu een (online) cursus bij Espaans!

Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online.
Onze aanpak is altijd Persoonlijk & Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal!

Meer informatie over Espaans cursussen   Ontdek de online leeromgeving