Spaans leren in Cádiz

Alle informatie over Spaans leren in Cádiz op één pagina! Cádiz Meer informatie aanvragen Inschrijven

De taalschool in Cádiz

Onze partnerschool in Cádiz is centraal gelegen op korte afstand van het strand en op loopafstand van de winkels. De Spaanse cursussen zijn van zeer hoge kwaliteit, en worden verzorgd door ervaren en gekwalificeerde leraren.

Het is een moderne school, met 8 klaslokalen en een uitgebreide bibliotheek. Het gebouw is uitgerust met airconditioning, een Wifi netwerk en computers waar studenten gebruik van kunnen maken.

De school is geaccrediteerd door Instituto Cervantes. Dit betekent dat je les krijgt van gecertificeerde leraren met jarenlange ervaring. De lessen in groepsverband bestaan uit maximaal 10 personen. Daarnaast is er een professioneel secretariaat dat ook Engels, Duits, Frans en soms zelfs Nederlands spreekt. In de eigen ontmoetingsplek van de school kun je met de andere studenten een hapje en/of drankje nuttigen in je pauze of na de les.

Over onze service en bemiddeling rekenen wij géén extra kosten!

Over de stad Cádiz

Cádiz is een geweldige stad om Spaans te leren! Deze stad aan de Costa de la Luz (kust van het licht) in het zuidwesten van Spanje is voor een groot deel omringd door water, heeft mooie stranden en een gezellig oud centrum met diverse interessante monumenten en musea. De sfeer in deze Andalusische stad is gemoedelijk en vriendelijk.

Er zijn verschillende bezienswaardigheden te vinden. Hierbij kun je in deze havenstad als eerste denken aan de haven. Deze goed beschutte haven is in- en exporthaven en fungeert tevens als vissers- en passagiershaven (met veerdienst op de Canarische Eilanden). Vanuit de haven loop je binnen een paar minuten het oude centrum in.
Maar ook in het centrum zijn vele oude gebouwen, verdedigingswerken en een grote kathedraal te vinden, de Nieuwe Kathedraal. Je kan tevens verschillende musea bezoeken. Door de hele stad liggen kleine parken met exotische planten zoals het Alameda Apodaca met schitterende bloemperken.

Prijzen


Beschrijving 1 week 2 weken 3 weken 4 weken Extra week
Intensieve cursus (standaard) € 225,- € 450,- € 660,- € 870,- In overleg

De intensieve cursus Spaans van 4 groepslessen per dag (totaal 20 lesuren per week) is de standaard en meest populaire cursus, beschikbaar op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Twee uur zal worden gewijd aan grammatica en twee uur aan de praktische toepassing en conversaties in het Spaans. Prijzen van overige cursussen op aanvraag.

Accommodatie


Beschrijving 1 week 2 weken Extra week
Deelappartement éénpersoonskamer In overleg In overleg In overleg
Deelappartement tweepersoonskamer In overleg In overleg In overleg

Standaard aankomst zondag en vertrek zaterdag. Prijzen en beschikbaarheid verblijf in privé-appartement, student residence hall of Spaans gastgezin op aanvraag.


Meer informatie aanvragen Inschrijven

Catedral de la Santa Cruz

Aan het begin van de 18e eeuw werd begonnen met de bouw van de kathedraal van Cádiz, officieel de Catredal de la Santa Cruz de Cadiz of de nieuwe kathedraal, aan een plein met uitzicht op zee en de toepasselijke naam Plaza de la Catedral. De bouw duurde ruim een eeuw, van 1722 tot 1838. De kathedraal is uit steen opgetrokken in de stijl van de barok met enkele neoklassieke elementen. Kenmerkend voor de kathedraal is de goudgeke koepel en de toren, de Torre de Poniente.


Boek nu een (online) cursus bij Espaans!

Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online.
Onze aanpak is altijd Persoonlijk & Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal!

Meer informatie over Espaans cursussen   Ontdek de online leeromgeving