Spaans leren in Madrid

Alle informatie over Spaans leren in Madrid op één pagina! Madrid Meer informatie aanvragen Inschrijven

De taalscholen in Madrid

De partnerscholen van Espaans zijn gevestigd in het centrum van Madrid, en hebben een bewezen goede kwaliteit van lesgeven. De scholen zijn comfortabel en modern ingericht. De groepen bestaan uit maximaal 10 studenten. De docenten zijn ervaren, gekwalificeerd, en “native speakers”. Ze worden regelmatig geobserveerd om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van het lesgeven op hoog niveau blijft. De docenten hebben een voorliefde voor de Spaanse taal en cultuur. Zij beseffen dat studenten verschillend zijn, en verschillende achtergronden hebben. Wij vertrouwen op hun vaardigheden om goed in te schatten welke benadering past bij welke student, waardoor de efficiëntie een stuk wordt vergroot.

Over onze service en bemiddeling rekenen wij géén extra kosten!

Over de stad Madrid

De centraal in Spanje gelegen hoofdstad, vormt met zo’n zes miljoen inwoners in de metropool Madrid één van de grootste steden van Europa. Madrid is binnen Spanje veruit de belangrijkste stad op cultureel, politiek en economisch gebied. In Madrid staan dan ook enkele van de belangrijkste musea van het Iberisch schiereiland, zoals het Museo del Prado, het Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia en het Archeologisch Museum. Met het Koninklijk Paleis van Madrid heeft de stad het grootste Koninklijke paleis van Europa, en op ongeveer 40-45 kilometer buiten Madrid ligt nog een indrukwekkend bouwwerk: El Escorial. Dit abdijcomplex is de moeite waard om er speciaal voor naartoe te reizen vanuit Madrid. Diverse aanbieders bieden excursies aan naar El Escorial en de Valle de los Caídos (Vallei van de Gevallenen).

Lees hier alles over de bezienswaardigheden van Madrid op ons blog.

Prijzen


Beschrijving 1 week 2 weken 3 weken 4 weken Extra week
Intensieve cursus (standaard) € 190,- € 380,- € 570,- € 760,- In overleg

Inschrijfkosten 50 euro (inclusief lesmateriaal, niveautest en certificaat). De intensieve cursus Spaans van 4 groepslessen per dag (totaal 20 lesuren per week) is de standaard en meest populaire cursus, beschikbaar op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Twee uur zal worden gewijd aan grammatica en twee uur aan de praktische toepassing en conversaties in het Spaans. Prijzen van overige cursussen op aanvraag.

Accommodatie


Beschrijving 1 week 2 weken Extra week
Deelappartement éénpersoonskamer € 224,- € 448,- In overleg
Deelappartement tweepersoonskamer In overleg In overleg In overleg

Standaard aankomst zondag en vertrek zaterdag. Prijzen en beschikbaarheid verblijf in privé-appartement, student residence hall of Spaans gastgezin op aanvraag.

Meer informatie aanvragen Inschrijven


Fotogallerij

Plaza de Cibeles

Het plein 'Plaza de Cibeles' is vernoemd naar de fontein in het midden van het plein, dat de Romeinse godin Cybele afbeeldt.

De fontein wordt gezien als een symbool van de stad Madrid. Vieringen van overwinningen door de voetbalclub Real Madrid worden rond de fontein gehouden, waarbij het beeld van Cybele in een vlag van de voetbalclub wordt gehuld.


Boek nu een (online) cursus bij Espaans!

Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online.
Onze aanpak is altijd Persoonlijk & Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal!

Meer informatie over Espaans cursussen   Ontdek de online leeromgeving