Online cursus Spaans voor beginners

De online cursus Spaans voor beginners laat je op leuke wijze kennis maken met de basis van de Spaanse taal. Je legt een goede basis om snel Spaans te leren spreken, lezen en schrijven. De cursus wordt aangeboden binnen onze digitale leeromgeving in combinatie met online evaluaties met de leraar Spaans. Deze cursus is geschikt als je een beginner bent of basiskennis hebt van de taal (A1 & A2). Een cursus duurt standaard 8 weken, een ander tempo is in overleg bespreekbaar.

De leeromgeving bestaat uit interactief en visueel lesmateriaal, uitleg in het Nederlands, vocabulaire, foto’s, video’s, oefeningen en toetsen.

We maken eerst een afspraak voor een uitgebreide demonstratie met uitleg, en de leraar zal je huidige niveau toetsen. Aan de hand daarvan krijg je advies welke cursus het beste bij je huidige kennis aansluit. Wanneer blijkt dat je een goede basis van de Spaanse taal hebt kun je eenvoudig overstappen naar de online cursus Spaans of de online conversatiecursus Spaans.

  • 8 online privélessen (a 50 min.) met gekwalificeerde leraar Spaans
  • Lessen op tijden die jou uitkomen (overdag of in de avond)
  • Aandacht voor alle vaardigheden: spreken, lezen, schrijven en grammatica
  • Toegang tot de inhoud van de digitale leeromgeving

Benodigdheden

  • Computer, laptop of tablet
  • Internetverbinding
  • Microfoon (en camera)

Native Spaans sprekende leraren

Onze ervaren en gekwalificeerde leraren hebben Spaans als hun moedertaal. Daarnaast spreken ze vloeiend Engels, maar tijdens de lessen wordt zoveel mogelijk in het Spaans gesproken. Op deze wijze raak je snel vertrouwd met het spreken van de Spaanse taal. Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van beeldmateriaal en de chat. Het persoonlijke contact met de leraar zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en snel vooruitgang boekt.


  Nu boeken Neem contact op

Boek deze cursus voor slechts € 297,-

Boek deze cursus voor slechts € 297,-

  Ja, ik wil deze cursus boeken! Neem contact op

Online privéles Spaans

Je krijgt online privéles van jouw leraar of lerares. Je bestudeert in eigen tempo en tijd het lesmateriaal en maakt vervolgens na het afronden van elke les een afspraak voor de privéles met de leraar. Er wordt gebruik gemaakt van een medium zoals bijvoorbeeld Skype of Zoom.

De leraar kan zijn beeldscherm met die van jou delen, om zo met behulp van teksten, video’s en ander materiaal het geleerde te evalueren. De interactie met de docent gaat onder andere in de vorm van een dialoog, een rollenspel of een gesproken presentatie. Tijdens de privéles met je docent krijg je hulp met de uitspraak en zal de docent je tevens hulp bieden in het geval er vragen zijn over de grammatica.

Samen houd je de planning van de cursus aan, maar je bent vrij in het indelen van tijd en kunt daarbij het lesmateriaal in eigen tempo bestuderen. De lessen met de leraar zijn een extra motivatie om de cursus volgens de planning te volgen en ook daadwerkelijk af te ronden.

Je kunt bij ons op elk gewenst moment starten met de cursus!

N.B. De lessen kunnen tot 24 uur van tevoren worden verzet. Indien de les door een internetstoring niet kan plaatsvinden wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.

Referenties met betrekking tot de cursus Spaans voor beginners

"Mede dankzij deze studie kon ik mijn vertrek naar Spanje realiseren. Vanuit mijn Nederlandse woonkamer heb ik een jaar op een relaxte manier en op door mij gekozen tijdstippen conversatieles gevolgd met een Spaanse leraar in Málaga. De cursus via Espaans heeft me behalve veel zelfvertrouwen ook een solide basis gegeven voor verdere studie van de Spaanse taal."

- Jeannette C. Bouwer

"De lerares is altijd erg enthousiast en heel behulpzaam als je iets even niet meer weet. De lessen zijn leuk en creatief ingericht!"

- Yara, 14 jaar

"De lessen met José (red. leraar) zijn zeer leerzaam. We improviseren regelmatig en dat loopt prima. Ik kan mijn wensen bij hem neerleggen en daar gaan we dan direct dieper op in."

- Wim van Ek

"Het gaat heel fijn met Patricia (red. lerares), loopt lekker, heel ontspannen. Ik heb nu elke dinsdag vanaf 20:15 uur les. We bespreken dan het huiswerk en aan het einde van iedere les krijg ik nieuw materiaal om mij in te verdiepen en te oefenen."

- Gert-Jan Roefs (Gerardo Juan)

Boek nu een (online) cursus bij Espaans!

Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online.
Onze aanpak is altijd Persoonlijk & Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal!

Meer informatie over Espaans cursussen   Ontdek de online leeromgeving