Online Conversatiecursus Spaans

De beste en meest complete manier om op persoonlijke wijze goed Spaans te leren, waarbij je direct gaat communiceren met je leraar!

 • 10 x 55 minuten online conversatie met gekwalificeerde Spaanse leraar;
 • Niveau A1 (basiskennis is vereist) t/m C2;
 • De lessen kunnen overdag of in de avond plaatsvinden;
 • Lesmateriaal, oefeningen en feedback wordt per e-mail toegezonden;
 • 1 á 2 uur zelfstudie per week.
 • Benodigdheden

 • Computer;
 • Internetverbinding;
 • Microfoon (en camera).
 • Native Spaans sprekende leraren

  De leraren hebben Spaans als hun moedertaal. Daarnaast spreken de leraren vloeiend Engels, maar tijdens de lessen wordt vrijwel uitsluitend in het Spaans gesproken. Op deze wijze raakt je snel vertrouwd met het communiceren in het Spaans. Hierbij wordt gebruik gemaakt van beeldmateriaal en de chat. Het persoonlijke contact met de leraar zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft, en snel vooruitgang boekt.

  Begeleiding en contact met de leraar

  De lessen vinden plaats met het medium Skype of Zoom. Daarnaast kan tijdens de studie op elk moment contact worden opgenomen via e-mail (bijvoorbeeld ook voor vragen in het Nederlands).


    Nu boeken Neem contact op

  Boek deze cursus voor slechts € 250,-

  Boek deze cursus voor slechts € 250,-

    Ja, ik wil deze cursus boeken! Neem contact op

  Persoonlijke begeleiding

  Deze cursus is uitermate geschikt in het geval je al een redelijke basiskennis hebt van het Spaans, en je met name de spreekvaardigheid wil oefenen. Deze vaardigheid krijgt bij veel opleidingen te weinig (of zelfs geen) aandacht. Het is echter een belangrijk onderdeel tijdens de studie, en het maakt het leren makkelijker en leuker. Daarnaast is er uiteraard ook ruim aandacht voor de overige vaardigheden.

  Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus. De leraar stuurt je les- en oefenmateriaal, wat vervolgens tijdens de online evaluatie wordt behandeld. Een persoonlijke manier van leren, volledig toegespitst op jouw niveau, interesses en wensen.

  Referenties met betrekking tot de conversatiecursus Spaans

  "Mede dankzij deze studie kon ik mijn vertrek naar Spanje realiseren. Vanuit mijn Nederlandse woonkamer heb ik een jaar op een relaxte manier en op door mij gekozen tijdstippen conversatieles gevolgd met een Spaanse leraar in Málaga. De cursus via Espaans heeft me behalve veel zelfvertrouwen ook een solide basis gegeven voor verdere studie van de Spaanse taal."

  - Jeannette C. Bouwer

  "De lerares is altijd erg enthousiast en heel behulpzaam als je iets even niet meer weet. De lessen zijn leuk en creatief ingericht!"

  - Yara, 14 jaar

  "De lessen met José (red. leraar) zijn zeer leerzaam. We improviseren regelmatig en dat loopt prima. Ik kan mijn wensen bij hem neerleggen en daar gaan we dan direct dieper op in."

  - Wim van Ek

  "Het gaat heel fijn met Patricia (red. lerares), loopt lekker, heel ontspannen. Ik heb nu elke dinsdag vanaf 20:15 uur les. We bespreken dan het huiswerk en aan het einde van iedere les krijg ik nieuw materiaal om mij in te verdiepen en te oefenen."

  - Gert-Jan Roefs (Gerardo Juan)

  Boek nu een (online) cursus bij Espaans!

  Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online.
  Onze aanpak is altijd Persoonlijk & Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal!

  Meer informatie over Espaans cursussen   Direct een cursus boeken