Spaans leren in Barcelona

Alle informatie over Spaans leren in Barcelona op één pagina! Barcelona Meer informatie aanvragen Inschrijven

De taalschool in Barcelona

Onze partnerschool is onderdeel van het gerenommeerde International House, en is gevestigd in een modern gebouw in het centrum van de stad. De klaslokalen zijn voorzien van airconditioning. De school ligt op 5 minuten loopafstand van Plaza Catalunya.

In een groep voor intensief Spaans zitten maximaal 8 tot 10 studenten. Er is veel aandacht voor de communicatieve vaardigheden en het begrijpen van de taal, en daarnaast is er tevens voldoende aandacht voor de overige vaardigheden, zoals lezen, grammatica en schrijven. Een intensieve cursus bestaat uit 4 lesuren per dag.

Over onze service en bemiddeling rekenen wij géén extra kosten!

Over de stad Barcelona

Barcelona is een schitterende stad gelegen in het noordoosten van Spanje. Onder Nederlandse toeristen is Barcelona al jarenlang een populaire bestemming. De prachtige bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia, Arc de Triomf en de kathedraal maken een stedentrip naar Barcelona zeker de moeite waard. De stad heeft van alles wat; sfeer, een gezellig centrum en aangrenzend de haven, zon, zee, strand, prachtige bezienswaardigheden en uiteraard de charme van een drukke stad. De combinatie van perfecte winkelstad, veel bezienswaardigheden, heerlijk eten en de ligging aan het water maken van Barcelona de topbestemming die het is.

Bezienswaardigheden in Barcelona

Sagrada Familia

Sagrada Familia is een bekende bezienswaardigheid. Een prachtige kerk, ontworpen door de beroemde architect Antoni Gaudí. Hij ontwierp tevens de huizen Casa Milà en Casa Batlló, twee populaire bezienswaardigheden in Barcelona en herkenbaar aan een bijzondere bouwstijl waarbij gebruik is gemaakt van golvende lijnen. Een andere bezienswaardigheid in Barcelona ontworpen door Antoni Gaudí, is Park Guëll. Een bekend onderdeel van het park is de salamander van mozaïek.

La Rambla

De bekendste straat van de stad is La Rambla. Je vindt er straatartiesten, kunstenaars, live optredens, gezellige barretjes en cafeetjes.

Parc de la Ciutadella en Arc de Triomf

Met ruim 30 hectare is dit park het grootste park van de stad en ideaal om doorheen te wandelen of fietsen. In het park vind je bezienswaardigheden zoals Font de La Cascada, Parlament de Catalunya en een dierentuin. Daarnaast vind je bij het park ook de bekende Arc de Triomf, gebouwd voor de Wereldtentoonstelling van 1888. De boog werd door de modernistische architect Josep Vilaseca i Casanovas ontworpen en is in Neo-Moorse stijl gebouwd. De triomfboog van Barcelona is zeker de moeite waard om te zien.

Waarom Spaans leren in Barcelona?

Prijzen


Beschrijving 1 week 2 weken 3 weken 4 weken Extra week
Intensieve cursus (standaard) € 229,- € 458,- € 687,- € 916,- In overleg

Inschrijfkosten 25 euro (inclusief lesmateriaal). De intensieve cursus (standaard) omvat 20 lesuren per week. Prijzen van overige cursussen op aanvraag.

Accommodatie


Beschrijving 1 week 2 weken Extra week
Deelappartement éénpersoonskamer € 294,- € 588,- In overleg
Deelappartement tweepersoonskamer € 420,- € 840,- In overleg

Standaard aankomst zondag en vertrek zaterdag. Prijzen en beschikbaarheid verblijf in privé-appartement, student residence hall of Spaans gastgezin op aanvraag.


Meer informatie aanvragen Inschrijven

Park Güell

Park Güell biedt een prachtig kijkje in Antoni Gaudí’s (kleur)rijke fantasiewereld. Het park werd aangelegd in opdracht van de rijke ondernemer Eusebi Güell, die net boven de wijk Gràcia een idyllische tuinstad had willen bouwen naar Engels voorbeeld. Ruim honderd jaar later is het één van Barcelona’s grootste toeristische trekpleisters.


Bezoek ook Barcelonatips.nl voor meer tips over een onvergetelijke ervaring in Barcelona.

Boek nu een (online) cursus bij Espaans!

Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online.
Onze aanpak is altijd Persoonlijk & Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal!

Meer informatie over Espaans cursussen   Ontdek de online leeromgeving