Kennismaking met de Spaanse taal

 • Intensieve cursus van 4 weken;
 • 8 online privélessen met gekwalificeerde leraar Spaans;
 • 4 tot 6 uur zelfstudie per week.
 • Inhoud van de online campus

  Interactief en aantrekkelijk visueel lesmateriaal, teksten, foto’s, video’s, podcasts, toetsen en (korte) examens en opdrachten. Een online bibliotheek met informatie over grammatica, teksten en vocabulaire. Tijdens de studie kan de student vragen stellen in één van de Forums of chats, en er is een online kalender waar de student de afspraken met de leraar kan inplannen. Er is binnen het lesmateriaal ruim aandacht voor situaties die voorkomen in het dagelijks leven in Spanje; in een winkel of restaurant, bij de dokter, hoe je de weg vraagt in het Spaans, of hoe je vraagt waar iets zich bevindt.

  Benodigdheden

 • Computer;
 • Verbinding met internet;
 • Microfoon (en camera);
 • Logingegevens voor de campus.
 • Binnen de campus kan de student

  Contact onderhouden met zijn of haar Spaanse leraar, vragen stellen en berichten versturen in de discussieforums en via de chat. Daarnaast kan de student toegang krijgen tot de online bibliotheek (informatie en uitleg over de grammatica, leesoefeningen en vocabulaire.


  Verder kan de student oefeningen, toetsen, opdrachten en podcasts maken, educatieve video’s bekijken en informatie vinden over de Spaanssprekende landen, de cultuur, geschiedenis en uitdrukkingen.


  De Spaanse leraren spreken vloeiend Engels. Er wordt in de praktijk echter alleen in het Spaans gecommuniceerd, waardoor de student al snel vertrouwd raakt met het communiceren in het Spaans.

  Contact onderhouden met de leraar Spaans

  De online evaluaties vinden plaats via een online medium binnen het platform. Er kan ook gekozen worden voor contact met behulp van een medium als bijvoorbeeld Skype, ooVoo, Hangouts of Zoom. Daarnaast kan contact worden opgenomen middels de chat, e-mail en/of discussieforums.


    Nu boeken Neem contact op

  Nu voor slechts € 235,-

  Nu voor slechts € 235,-

    Ja, ik wil deze cursus boeken! Neem contact op

  Persoonlijke begeleiding

  Studenten krijgen persoonlijke begeleiding van zijn of haar leraar in Spanje. De student bestudeert in eigen tempo en tijd het lesmateriaal, en maakt vervolgens 2 keer per week een afspraak voor de mondelinge evaluatie met de leraar. Er wordt gebruik gemaakt van camera en microfoon.


  De leraar kan zijn beeldscherm met die van de student delen, om zo met behulp van teksten, video’s en ander materiaal het geleerde te evalueren. Deze mondelinge evaluatie dient tevens om de student te helpen bij de uitspraak. Na de evaluatie ontvangt de student feedback, en eventueel aanvullend lesmateriaal per email.


  Naast de online evaluaties krijgt de student offline begeleiding door middel van (korte) examens die hij of zij dient te maken, en geschreven teksten die moeten worden aangeleverd en welke worden beoordeeld. De student heeft binnen de campus toegang tot een forum en chat, waar hij of zij vragen kan stellen, en er is een online bibliotheek waar extra lesmateriaal en informatie te vinden is.


  De student dient een planning aan te houden tijdens het volgen van de cursus, maar is vrij in het indelen van tijd, en hij of zij kan daarbij het lesmateriaal in eigen tempo bestuderen. De afspraken met de leraar zijn een extra motivatie om de cursus volgens de planning te volgen, en ook daadwerkelijk af te ronden.


  De cursussen zijn samengesteld volgens de communicatieve leermethode. Dit houdt in dat de lessen thematisch zijn opgesteld, waarbij de bijbehorende vocabulaire en grammatica verweven is binnen het lesmateriaal. De student leert deze vaardigheden dus bijna spelenderwijs naarmate de cursus volgt. Het voordeel van deze leermethode is dat de student direct de taal zal gaan spreken, en er actief mee aan de slag gaat. Uiteraard is er ook gedegen aandacht voor de vaardigheden luisteren, lezen, schrijven en semantiek (betekenisleer).

  Sfeerimpressie van de online leeromgeving

  Boek nu een (online) cursus bij Espaans!

  Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online.
  Onze aanpak is altijd Persoonlijk & Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal!

  Meer informatie over Espaans cursussen   Direct een cursus boeken