Espaans – op professionele wijze Spaans leren

Espaans biedt persoonlijke cursussen Spaans, afgestemd op jouw niveau, mogelijkheden en wensen. Binnen onze cursussen krijgt het communiceren in de Spaanse taal veel aandacht. Dit maakt het leren interessant, leuk en uitdagend. Hierbij wordt samengewerkt met gekwalificeerde Spaanse leraren en leraressen.

“Espaans gelooft dat iedereen deze prachtige taal kan leren. Spaans is een belangrijke wereldtaal. De taal goed beheersen maakt een reis naar Spanje veel leuker en interessanter maar kan professioneel gezien ook een groot voordeel zijn.”

Espaans heeft het volgende te bieden

1. Professionele online cursussen waarbij je snel en effectief in eigen tijd en tempo, met persoonlijke begeleiding van je Spaanse leraar de taal leert.

Bekijk ons cursusaanbod: www.espaans.nl/cursusaanbod

2. Taalcursussen bij partnerscholen in Spanje (Barcelona, Madrid, Málaga, Mallorca, Sevilla en Valencia). Hierbij helpen wij je met het vinden van de juiste locatie, cursus, accommodatie en transfers, zonder daar extra kosten voor in rekening te brengen.

Meer informatie: www.espaans.nl/spaans-leren-in-spanje

3. Zakelijke cursussen online Spaans speciaal voor ondernemers en professionals. De gekwalificeerde docent heeft een zeer ruime kennis van alle facetten van het bedrijfsleven in Spanje en andere Spaanssprekende landen, en tijdens de cursus zal de docent het materiaal volledig op maat afstemmen op jouw persoonlijke wensen en doelen.

Meer informatie: shop.espaanszakelijk.nl

Ontdek de leeromgeving: Spaans leren voor beginners

Ja, ik wil Spaans leren

Boek nu een (online) cursus bij Espaans!

Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online.
Onze aanpak is altijd Persoonlijk & Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal!

Meer informatie over Espaans cursussen   Ontdek de online leeromgeving