Online cursus Spaans voor volwassenen

De cursus is met name geschikt voor beginners en studenten met beperkte kennis van de taal. De student krijgt voor aanvang van de cursus een uitgebreide rondleiding door de campus, en maakt kennis met de leraar.

 • Cursusduur: 12 weken;
 • 12 online privélessen (á 25 min.) met gekwalificeerde leraar Spaans;
 • 2 tot 4 uur zelfstudie per week.
 • Inhoud van de online leeromgeving

  Interactief en aantrekkelijk, visueel, lesmateriaal, teksten, foto’s, video’s, podcasts, toetsen en (korte) examens en opdrachten. Een online bibliotheek met informatie over grammatica, teksten en vocabulaire. Forums, chats en een online kalender waar de student de afspraken met de leraar kan inplannen.

  Benodigdheden

 • Computer;
 • Internetverbinding;
 • Microfoon (en camera).
 • Contact met de leraar

  De Spaanse leraren spreken vloeiend Engels. Er wordt in de praktijk echter alleen in het Spaans gecommuniceerd, waardoor de student al snel vertrouwd raakt met het spreken in het Spaans.

  Samenstelling van de cursus

  De cursussen zijn samengesteld volgens de communicatieve leermethode. Dit houdt in dat de lessen thematisch zijn opgesteld, waarbij de bijbehorende vocabulaire en grammatica verweven is binnen het lesmateriaal. De student leert deze vaardigheden dus bijna spelenderwijs naarmate de cursus vordert. Het voordeel van deze leermethode is dat de student direct de taal zal gaan spreken, en er actief mee aan de slag gaat. Uiteraard is er ook gedegen aandacht voor de vaardigheden luisteren, lezen, schrijven en semantiek (betekenisleer).

  Na het afronden van de cursus biedt de conversatiecursus Spaans een goede aansluiting om de taal op persoonlijke wijze verder te leren (niveau A1 t/m C2).


    Nu boeken Neem contact op

  Boek deze cursus nu voor slechts € 349,- in plaats van € 375,-

  Boek deze cursus nu voor slechts € 349,- in plaats van € 375,-

    Ja, ik wil deze cursus boeken! Neem contact op

  Persoonlijke begeleiding

  Studenten krijgen persoonlijke begeleiding van zijn of haar leraar in Spanje. De student bestudeert in eigen tempo en tijd het lesmateriaal, en maakt vervolgens na het afronden van elke les een afspraak voor de mondelinge evaluatie met de leraar. Er wordt gebruik gemaakt van het medium Skype of Zoom.

  De leraar kan zijn beeldscherm met die van de student delen, om zo met behulp van teksten, video’s en ander materiaal het geleerde te evalueren. Deze mondelinge evaluatie dient tevens om de student te helpen bij de uitspraak. Na de evaluatie ontvangt de student feedback, en eventueel aanvullend les- en oefenmateriaal per email.

  De student dient een planning aan te houden tijdens het volgen van de cursus, maar is vrij in het indelen van tijd, en hij of zij kan daarbij het lesmateriaal in eigen tempo bestuderen. De afspraken met de leraar zijn een extra motivatie om de cursus volgens de planning te volgen, en ook daadwerkelijk af te ronden.

  N.B. De evaluaties kunnen tot 24 uur van te voren worden verzet. Indien de les door een internetstoring niet kan plaatsvinden wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.

  Sfeerimpressie van de online leeromgeving

  Boek nu een (online) cursus bij Espaans!

  Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online.
  Onze aanpak is altijd Persoonlijk & Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal!

  Meer informatie over Espaans cursussen   Direct een cursus boeken