“Nog maar vier maanden tot de zomervakantie en ik spreek de Spaanse taal in mijn beleving nog steeds onvoldoende.”

Voor ons reden genoeg om alvast een blog te schrijven ter voorbereiding op de (zomer)vakantie. Met iets meer dan de gemiddelde kennis van de Spaanse taal (“Hola, dos cervezas por favor”) kun je jouw vakantie namelijk nog mooier, leuker en leerzamer maken.

Wil je de Spaanse taal echt graag beter leren, zorg er dan voor dat je mensen durft aan te spreken. Een goede voorbereiding zorgt voor extra vertrouwen. Het voorbereiden van vijf vragen en een aantal mogelijke antwoorden kan er al voor zorgen dat jij na de vakantie veel meer Spaans hebt geleerd.

 

Een opening voor een gesprek in het Spaans

Net als in iedere andere taal is een begroeting een opening voor een gesprek waardoor je een taal sneller leert verstaan, begrijpen en spreken.

Drie eenvoudige begroetingen in de Spaanse taal

Buenos días Goedemorgen
Buenas tardes Goedemiddag
Buenas noches Goedenavond

Bedenk hierbij dat de middag en avond in Spanje (al is het alleen al voor het gevoel) gemiddeld genomen later begint dan je hier in Nederland gewend bent. Goedemiddag gebruikt men pas vanaf 2 uur in de middag en goedenavond is vanaf ongeveer 8 uur ’s avonds van toepassing.

 

Zelfstudie ter voorbereiding op de vakantie

Voor het verdere verloop van een goed gesprek hebben we vier pagina’s geselecteerd waarvan wij denken dat je deze moet bestuderen voordat je op vakantie gaat:

 

Goed voorbereid op vakantie dankzij Espaans

Wij vinden het belangrijk dat jij taalkundig goed voorbereid op vakantie kunt gaan. Zelfstandig kun je de basis van de Spaanse taal eigen maken middels het lesmateriaal binnen onze website. Echter wanneer je de Spaanse taal echt wilt leren spreken en begrijpen dan voorzien onze cursussen daarin.

Cursus Spaans voor beginners (€ 297,-)
De Cursus Spaans voor beginners is zeer geschikt voor beginners (zowel met als zonder basiskennis van de taal). Acht privélessen, dus 1-op-1 contact met de leraar Spaans. Je bestudeert in eigen tempo en tijd het interactieve lesmateriaal binnen de leeromgeving. Vervolgens maken we (wekelijks) een afspraak voor de mondelinge evaluatie met de leraar.

Conversatiecursus Spaans (€ 297,-)
Heb je meer kennis van de Spaanse taal, en spreek je al een beetje Spaans, dan kun je kiezen voor de Conversatiecursus Spaans. Tijdens deze 8 x 50 minuten durende online conversatielessen komen voor jou relevante onderwerpen ter sprake. Daarnaast krijg je extra lesmateriaal en feedback per e-mail toegezonden. De persoonlijke begeleiding ontvang je van jouw eigen leraar Spaans.

Iedere cursus Spaans die wij aanbieden voorziet jou van persoonlijke begeleiding, uitdagend en interactief lesmateriaal, een eigen online leeromgeving en natuurlijk goede feedback zodat jij straks met goed vertrouwen naar Spanje op vakantie kunt gaan.

Heb je nog vragen? Mail ons: [email protected]

Wil je op leuke wijze Spaans leren en oefeningen doen?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en je kunt met 20 gratis oefening starten!

"*" geeft vereiste velden aan

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Ontdek de leeromgeving: Spaans leren voor beginners

Ja, ik wil Spaans leren

Cursus Spaans voor beginners

  • 8 online privélessen met gekwalificeerde leraar Spaans;
  • Inclusief toegang tot interactieve online leeromgeving;
  • Starten op ieder gewenst moment!

Nu € 297,- in plaats van € 349,-

  Ja, ik wil deze cursus boeken! Meer informatie

Een reactie op “Spaans leren: start op tijd voor de zomervakantie!

  • Dankjewel voor deze korte Spaans les. Helaas is bij mij alles weggezakt wat ik een paar jaren geleden had geleerd. Je hebt overigens helemaal gelijk dat je vakantie leuker wordt als je de taal beter beheerst – schept toch een band, kunnen communiceren met de lokale bevolking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *