MadridSpanje is een heerlijk land om je vakantie in door te brengen. De aangename temperatuur, de grote hoeveelheid stranden en de toegankelijkheid van de Spaanse bevolking maken het zeer de moeite waard om een vakantie naar Spanje te boeken.

Natuurlijk wil je zo goedkoop mogelijk een vliegticket naar Spanje boeken. Je kunt dan nog eens een extra drankje ergens doen, of een leuke bezienswaardigheid bezoeken tijdens je vakantie.

 

Goedkope vliegtickets

Er zijn volop mogelijkheden om een goedkoop vliegticket te boeken. Het is in ieder geval belangrijk om zo vroeg mogelijk een vliegticket te boeken naar Spanje. De eerste plekken in het vliegtuig zijn namelijk het goedkoopst. Goedkope vliegtickets kun je boeken wanneer je op dinsdag, woensdag of donderdag gaat. Vergelijk alle vluchten voor de gekozen dagen.

Ook kan het raadzaam zijn om eens een bezoekje te brengen aan het reisbureau bij jou in de buurt. Vaak kun je daar een all inclusive vakantie boeken. Dit is over het algemeen goedkoper dan wanneer je een los vliegticket en daarnaast hotelovernachtingen boekt.

 

Madrid Barajas Airport en Barcelona Airport

VliegveldMadrid Barajas Airport is het drukste vliegveld in Spanje. KLM, Transavia en Ryanair vliegen hier naar toe. De afstand tussen het centrum en het vliegveld is 21 kilometer. Om vanaf het vliegveld in de stad te komen, kun je het beste de metro pakken. Het metronetwerk is het op twee na grootste metronetwerk van Europa. Elke 5 minuten vertrekt er een metro en daarnaast elk halfuur een trein.

Ook Barcelona Airport is een druk vliegveld. Ideaal wanneer je een citytrip naar Barcelona hebt geboekt. De afstand tussen het centrum en het vliegveld bedraagt 15 kilometer. KLM, Transavia en Vueling vliegen onder andere naar Barcelona Airport. Met de trein ben je binnen een half uur in het centrum en je betaalt er ruim € 4,00 voor. De bus is het goedkoopst, daar betaal je slechts € 2,00 voor.

 

Malaga Airport en Gran Canaria Airport

Malaga Airport is ideaal wanneer je een vakantie hebt geboekt in het zuiden van Spanje. Het ligt aan de Costa del Sol. Het centrum van Malaga ligt op slechts 10 kilometer afstand van het vliegveld. Transavia, Ryanair en Vueling vliegen onder andere naar Malaga Airport. Een treinticket kost net geen € 2,00 naar het centrum. Voor de bus betaal je € 3,00.

Heb je een zonnige vakantie geboekt naar Gran Canaria? Dan is Gran Canaria Airport aan te raden. De hoofdstad Las Palmas ligt op 24 kilometer afstand. Een rit met de auto duurt 20 minuten. Een busticket kost € 2,30. Maatschappijen die vliegen naar dit vliegveld zijn onder andere Vueling en Ryanair.

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Cursus Spaans voor volwassenen

  • Cursus voor 12 weken;
  • 12 online privélessen met gekwalificeerde leraar Spaans;
  • Inclusief toegang tot professionele online campus;
  • Starten op ieder gewenst moment!

Nu € 349,- in plaats van € 375,-

  Ja, ik wil deze cursus boeken! Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.