Spanje wordt steeds vaker gezien als een populaire bestemming voor een cruisevakantie. Er zijn talloze mogelijkheden om een cruisevakantie naar Spanje te boeken. Er zijn veel grote en populaire cruisehavens in Spanje te vinden.

Hier kun je de belangrijkste cruisehavens van Spanje vinden en wat tips die je kunnen helpen tijdens een cruisevakantie.

 

Vigo, een historische stad met diverse excursiemogelijkheden

De cruisehaven van Vigo is een beroemde cruisehaven in Spanje. Cruiseschepen meren vlakbij het centrum van de stad aan. Vigo zelf is een kleine historische stad die een bezoekje ook zeker waard is. Vanaf Vigo kun je onder andere excursies maken naar Santiago De Compostela.

 

Bekende cruisehavens in Spanje

Cruizevakantie SpanjeEr zijn zeker zo’n 25 cruisehavens in Spanje te vinden. De belangrijkste cruisehavens vind je in steden zoals Barcelona, Malaga, Valencia, Santa Cruz de Tenerife of Las Palmas de Gran Canaria. Deze grote en populaire cruisehavens zijn ideaal wanneer je in de buurt uitgebreid wilt shoppen of excursies wilt maken. Vanuit de havens kun je gemakkelijk met openbaar vervoer het centrum van de steden bereiken.

De wat kleinere cruisehavens vind je onder andere in Santander, Bilboa, Cartagena, Tarragona, Ceuta en Melilla.

 

Handige Spaanse zinnen tijdens je cruisevakantie

Tijdens je verblijf op een Spaans cruiseschip is het handig wanneer je een aantal Spaanse woorden of zinnen kent. Over het algemeen wordt er veel Engels gesproken op de cruiseschepen, maar het is altijd raadzaam om de belangrijkste zinnen uit je hoofd te leren. Hier vind je een aantal praktische zinnen die van toepassing kunnen zijn tijdens een cruise naar Spanje.

Handige woorden en zinnen

Waar is de dichtstbijzijnde cruisehaven?
Hoe kom ik bij mijn hut?
Waar vindt het diner plaats
Hoe laat moet ik weer aan boord zijn

 

Boek een voordelige cruisevakantie

Er zijn diverse reisorganisaties te vinden waar je een cruisevakantie naar Spanje kunt boeken. Kijk bijvoorbeeld eens naar het actuele aanbod van Stip Reizen. Er zit altijd wel een cruise bij die aan je wensen voldoet.

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Cursus Spaans voor volwassenen

  • Cursus voor 12 weken;
  • 12 online privélessen met gekwalificeerde leraar Spaans;
  • Inclusief toegang tot professionele online campus;
  • Starten op ieder gewenst moment!

Nu € 349,- in plaats van € 375,-

  Ja, ik wil deze cursus boeken! Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.