Spaans leren in Málaga

Alle informatie over Spaans leren in Málaga op één pagina! Malaga Meer informatie aanvragen Inschrijven

Over de taalschool in Málaga

De Spaanse taalschool Picasso is gevestigd in het historische en culturele hart van de stad Málaga, op één van de mooiste pleinen, het Plaza de la Merced, met vele horeca-gelegenheden en sfeervolle terrassen. De lessen worden in een ontspannen en informele sfeer gegeven aan kleine groepen studenten van een gelijkwaardig niveau en uiteenlopende nationaliteiten. Naast de lessen worden vele activiteiten georganiseerd, wat zorgt voor de perfecte combinatie van leren, cultuur en bijvoorbeeld vakantie, voor iedere leeftijd.

Het Instituto Picasso is sinds 1982 geaccrediteerd door Instituto Cervantes. Dit betekent automatisch dat je les krijgt van gecertificeerde leraren met jarenlange ervaring. De lessen in groepsverband bestaan uit maximaal 10 personen. Daarnaast is er een professioneel secretariaat dat ook Engels, Duits en Frans spreekt. In de eigen ontmoetingsplek van de school, de "Picasso Bar" kun je met studentenkorting een hapje en/of drankje nuttigen in je pauze of na de les.

Over de stad Málaga

Málaga ligt in het zuid-oosten van Spanje en kent een mild, subtropisch klimaat, wat betekent dat de zon er heel vaak schijnt. De stad heeft de meeste zon uren van Spanje, in de winter is de gemiddelde temperatuur rond de 15 graden en in de zomer vrijwel altijd boven de 25 graden. Málaga is de hoofdstad van de Costa del Sol en telt ruim 600.000 inwoners. De stad heeft een sfeervol centrum met historische gebouwen en trendy (mode)winkels. Er is ook een jachthaven met winkelboulevard en internationale shopping centra. Je vindt er bijvoorbeeld ook El Corte Ingles en het Larios Centre.

In Málaga kun je voordelig eten, drinken en uitgaan. Zo kun je er voor kiezen om ergens uit eten te gaan, dan ben je in Málaga niet snel duur uit. Maar er zijn ook dagelijks verschillende markten in en rond Malaga. Hier kun je goedkoop verse streekproducten kopen en tegelijkertijd aan je Spaans werken. Op deze markten vind je alles voor een lekker ontbijt of een picknick op het strand. Wat Málaga verder te bieden heeft:


Taalcursus Spaans

Een intensieve cursus Spaans van 4 groepslessen per dag. Dit is de standaard en meest populaire cursus, beschikbaar op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Twee uur zal worden gewijd aan grammatica en twee uur aan de praktische toepassing en conversaties in het Spaans. De kosten voor de inschrijving en het lesmateriaal bedragen eenmalig € 40,-


Beschrijving 1 week 2 weken 3 weken 4 weken Extra week
Intensieve cursus (standaard) € 175,- € 330,- € 460,- € 580,- € 115,-
Extra intensieve cursus € 300,- € 580,- € 835,- € 1080,- € 240,-
Over onze service en bemiddeling rekenen wij géén extra kosten!

De intensieve cursus (standaard) houdt in dat je op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur les hebt met daarin een pauze van 11.45 tot 12.15 uur. Het Instituut biedt tevens de volgende cursusmogelijkheden (prijzen op aanvraag):


Accommodatie


Beschrijving 1 week 2 weken 3 weken 4 weken Extra week
Deelappartement éénpersoonskamer € 140,- € 240,- € 330,- € 420,- In overleg
Deelappartement tweepersoonskamer € 100,- € 180,- € 260,- € 340,- In overleg

In het hoogseizoen, van 30 juni t/m 17 augustus, bedragen de extra kosten voor een deelappartement € 20,- voor een éénpersoonskamer en € 15,- per persoon voor een tweepersoonskamer. In het deelappartement (met Wifi) heb je een eigen slaapkamer met bureau. De keuken, badruimte(s) en woonkamer worden gedeeld met andere studenten. Het is ook mogelijk te logeren bij een gastfamilie op basis van half- of volpension, prijzen op aanvraag.


Meer informatie aanvragen Inschrijven


Fotogallerij

Pablo Picasso

Pablo Picasso is één van de grootste kunstenaars aller tijden. Hij was schilder, beeldhouwer, graficus, pottenbakker en decorontwerper.

In 1973 overleed hij op 91-jarige leeftijd. Zijn oeuvre is zo omvangrijk dat zijn werk in zes naar hem vernoemde musea te bewonderen is, drie in Frankrijk, één in Duitsland en twee in Spanje waarvan één in zijn geboorteplaats: Málaga.


Boek nu een (online) cursus bij Espaans!

Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online.
Onze aanpak is altijd Persoonlijk & Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal!

Meer informatie over Espaans cursussen   Direct een cursus boeken

Espaans nieuwsbrief

 

Blijf op de hoogte!